reincarcare cartuse tonerCartusele pentru imprimantele laser se reincarca folosind un praf special numit toner. Imprimantele laser color folosesc 4 cartuse de toner: negru (black), galben (yellow), rosu (magenta) si albastru (cyan).

Pentru o buna calitate a imprimarii si evitarea unei functionari defectuoase trebuie sa urmam cu strictete anumiti pasi. Prin urmare, dupa demontarea, aspirarea cartusului si golirea tonerului rezidual ce contine particule abrazive de praf sau hartie, intotdeauna se curata rola de incarcare, rola magnetica si lamela de stergere, dupa care se trece la incarcarea cartusului cu cantitatea necesara de toner. Urmatorul pas consta in inlocuirea chip-ului electronic si testarea acestuia pentru a ne asigura de calitatea incarcarii.

Cartusele reincarcate se asambleaza in pungi opace pentru a se evita “orbirea” cilindrului fotosensibil. Ele trebuie pastrate in locuri ferite de umezeala, caldura excesiva si lumina puternica.

Copy Tech Serv garanteaza aceeasi calitate si acelasi numar de copii ca si in cazul unui cartus nou deoarece tonerul pe care il folosim pentru reincarcarea cartuselor este de calitate superioara si respecta intotdeauna cantitatea prescrisa de producator, iar chip-urile contin aceeasi informatie ca si cele originale.

Firma noastra se ocupa cu reincarcari cartuse de mai bine de 20 de ani.