Copy Tech Serv are ca domeniu de activitate oferirea de consultanta in achizitia echipamentelor de printing, vanzarea, inchirierea, livrarea si instalarea echipamentelor achizitionate, servicii de garantie si postgarantie (reparatii si revizii), servicii de reciclare, vanzarea consumabilelor originale si compatibile, reumplere si colectare a cartuselor.

Dupa 20 de ani de ascensiune si un portofoliu de clienti in continua expansiune, misiunea societatii noastre a ramas aceeasi, si anume preocuparea constanta pentru solutii customizate concepute de o echipa de profesionisti cu o viziune de ansamblu in domeniu.

Solutiile pe care le propunem contribuie la prosperitatea clientilor nostri, permit un control strict si exact al resurselor de printare/copiere cat si reducerea costurilor operationale pe care o astfel de infrastructura le genereaza.

Copy Tech Serv  vinde sau inchiriaza, in conditii foarte avantajoase, copiatoare, multifunctionale si imprimante de retea, la preturi fara concurenta, asigurand calitate si flexibilitate fata de cerintele clientilor nostri.

Prin experienta si cunostintele lor, expertii Copy Tech Serv  asigura buna functionare a echipamentelor, oferind servicii prompte de instalare, depanare si intretinere. Echipa noastra de service asigura piese de schimb pentru copiatoare si imprimante. Oferim consumabile originale si compatibile pentru Canon, Konica Minolta, HP, Samsung, Xerox, Lexmark.

Vanzari cartuse – Oferim o gama completa de produse, venind in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii economice, atat prin folosirea cartuselor originale cat si a celor compatibile, incarcarea si remanufacturarea acestora.

Reincarcari cartuse – Pentru o buna calitate a imprimarii si evitarea unei functionari defectuoase trebuie sa urmam cu strictete anumiti pasi.

Prin urmare, dupa demontarea, aspirarea cartusului si golirea tonerului rezidual ce contine particule abrazive de praf sau hartie, intotdeauna se curata rola de incarcare, rola magnetica si lamela de stergere, dupa care se trece la incarcarea cartusului cu cantitatea necesara de toner.

Urmatorul pas consta in inlocuirea chip-ului electronic si testarea acestuia pentru a ne asigura de calitatea incarcarii. Cartusele reincarcate se asambleaza in pungi opace pentru a se evita “orbirea” cilindrului fotosensibil.

Ele trebuie pastrate in locuri ferite de umezeala, caldura excesiva si lumina puternica.

 

Remanufacturari cartuse – Remanufacturarea cartuselor pentru imprimantele laser consta in dezasamblarea completa, curatarea si verificarea componentelor cartusului, incarcarea acestuia si inlocuirea cilindrului fotasensibil si a lamelei de stergere.

Copy Tech Serv se ocupa de toate tipurile de echipamente de birou. Obiectivul nostru principal este sa depasim asteptarile partenerilor nostri. Produsele comercializate de firma noastra sunt alese astfel incat sa corespunda cerintelor de calitate ridicata a clientilor nostri dar si din punct de vedere al pretului. Prin personal calificat si prin profesionalism, asiguram servicii rapide si de calitate menite sa multumeasca in totalitate atat actualii precum si viitorii clientii. Credinta noastra este ca fiecare client trebuie sa se bucure de produsele pe care le oferim si de cea mai buna calitate a serviciilor.